8 posts / 0 new
Last post
SS_01
Offline
Joined: 08/28/2019 - 03:21
Locked out of my account, and spam report

Locked out of my account named 'SSMalichi': 

I cannot log into my afforementioned account. I'm using the correct pasword and username. And speaking of user names,  before SSmalichi, it was SoundScape. Since this was just a username change, I assume that the password should be the same.

 

Spam:  When I clicked on the link to SingleCellSoftware I was greeted to a pop-up/scam page. It was telling me that I was the one billionth visitor and i would win a prize. I backed out then reclicked the link and everything was just fine.

 

Side note : typing with keyboard and mouse on an Samsung S10 is fun.     :^)

SS Malichi
SS Malichi's picture
Offline
Joined: 11/05/2014 - 08:45
I was able to get in. Wasn't

I was able to get in. Wasn't able to before due to a spacing error in my username. Though the spam before entering the website definetly happened to me.

mike
mike's picture
Offline
Joined: 12/18/2011 - 15:53
I can't say this enough times

I can't say this enough times, use direct links.

Heh, I see I am not awake yet. :)

SS Malichi
SS Malichi's picture
Offline
Joined: 11/05/2014 - 08:45
Lol, I'm sorry, I'll try to

Lol, I'm sorry, I'll try to be better.

dptnk
dptnk's picture
Offline
Joined: 10/16/2017 - 00:03
I would like to point out

I would like to point out that this is happening on the site, directly in of itself in different areas.  It seems to happen at random.  But it's happening more often now than in the past.

 

I'm using MerlinWRT and the router has stopped site accesses on 2 occasions (known bad domains).  This is WITH using the site DIRECTLY, no Google in between or anything else.

 

But we shouldn't be getting MITM spam attacks whether we use Google or accessing this site directly to begin with!  I've not had a problem on other forums - this is just badly coded to allow for vulnerabilities, and/or those vulns haven't been patched.

 

I've pointed this out to Rej before and nothing has been done.

This is getting worse (and it's getting to a point where I don't trust coming to this site anymore).

At what point does this get fixed?  When XSS starts?

Please, fix the forum.

mike
mike's picture
Offline
Joined: 12/18/2011 - 15:53
I'm talking to Rej about this

I'm talking to Rej about this.

lord_bondslave
lord_bondslave's picture
Offline
Joined: 08/30/2013 - 13:35
Accessing the site directly

Accessing the site directly is a hard thing to do?

mike
mike's picture
Offline
Joined: 12/18/2011 - 15:53
It's not that, it's legacy

It's not that, it's legacy posts I think were infected with iframes. You canot do this anymore but I might have to go through with a cleanup or something.

What I am guessing is those faked content iframes are what the fake links in google are. So there was from my perspective a misunderstanding of the original problem, that is my fault.